menu
YMS 3027

Προγραμματιζόμενο ποντίκι Gaming RGB

  1. Ακριβής και αξιόπιστος αισθητήρας 4800 DPI
  2. Κατάλληλο για αριστερόχειρες & δεξιόχειρες χρήστες
  3. Προγραμματιζόμενα κουμπιά και οπίσθιος φωτισμός RGB
  4. Λήψη λογισμικού

SHADOW RGB

Další
Zpět
SHADOW RGB

Κατάλληλο για αριστερόχειρες & δεξιόχειρες χρήστες

Ο σχεδιασμός είναι συμμετρικός και κατάλληλος τόσο για αριστερόχειρες, όσο και για δεξιόχειρες χρήστες.
Další
Zpět
Κατάλληλο για αριστερόχειρες & δεξιόχειρες χρήστες

4800 DPI

Ακριβής και αξιόπιστος αισθητήρας 4800 DPI
Επιτάχυνση: 15G
Další
Zpět
4800 DPI

RGB οπίσθιο φωτισμό

Χάρη στον προγραμματιζόμενο οπίσθιο φωτισμό RGB, μπορείτε να ρυθμίσετε όπως προτιμάτε την ορατότητα του ποντικιού σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις διαθέσεις σας στο παιχνίδι.
Další
Zpět
RGB οπίσθιο φωτισμό

9 προγραμματιζόμενα κουμπιά

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιδόσεις του ποντικιού, να ορίσετε νέα λειτουργία για κάθε κουμπί και να δημιουργήσετε μακροεντολές για να επιτύχετε τέλεια χαρακτηριστικά αντίδρασης και νικητήριες βαθμολογίες.
Další
Zpět
9 προγραμματιζόμενα κουμπιά

Ισχυρό λογισμικό

Další
Zpět
Ισχυρό λογισμικό

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Είσαι ένας αφοσιωμένος, παθιασμένος παίχτης που αναζητάς ένα ιδανικό ποντίκι gaming για να στηρίζεσαι πάνω του; Τότε, εγώ είμαι εδώ για σένα! Ταιριάζω στο χέρι σου σαν γάντι. Είτε χρησιμοποιείς το αριστερό είτε το δεξί σου χέρι, ο συμμετρικός μου σχεδιασμός με πλευρικά κουμπιά και στις δύο πλευρές θα σου προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες εξατομίκευσης. Μπορείς να με προσαρμόσεις στις προτιμήσεις σου και να με ρυθμίσεις με λεπτομέρεια για κάθε είδος παιχνιδιού.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ, ΠΟΤΕ

Σου εγγυώμαι άνεση για κάθε τύπο κρατήματος, με τον μοντέρνο μου, εργονομικό σχεδιασμό και δεν θα σε απογοητεύσω – ούτε και στο χάος της μεγαλύτερης μάχης. Είμαι ένα ευέλικτο εργαλείο για τη δράση που σου ζητά το καθήκον και χρησιμοποιώ τον πανίσχυρο αισθητήρα A725, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους gamer. Χάρη στην επιτάχυνση έως και 15G δεν χάνω ούτε την ελάχιστη κίνηση που κάνεις, ενώ διατηρώ ακρίβεια 100%. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις την τιμή DPI που έχεις συνηθίσεις, από το ελάχιστο των 200 έως το μέγιστο των 4800 DPI. Το μοναδικό χρώμα οπίσθιου φωτισμού που επιλέγεις είναι καθαρά δική σου υπόθεση.

ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ

Ο διακριτικός οπίσθιος φωτισμός μου είναι μια πανδαισία για τα μάτια σου, και μπορείς να ρυθμίσεις το ποντίκι σου ακριβώς όπως προτιμάς, στο πλήρες χρωματικό εύρος RGB. Υποστηρίζω πολλά εφέ και σε συνδυασμό με τις κυρίαρχες στρογγυλεμένες γραμμές μου πραγματικά θα εντυπωσιάσω. Με τη ρύθμιση της έντασης, του χρώματος και της ταχύτητας του εφέ δημιουργείς απεριόριστους συνδυασμούς – επιλέγοντας ακόμα και την κατεύθυνση κίνησης. Χρειάζεσαι μόνο λίγα κλικ για να φωτίσεις όλο το τραπέζι στου ή να προσθέσεις χρώμα στα υπόλοιπα περιφερειακά στον gaming εξοπλισμό σου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ

Το λογισμικό που παίρνεις για μένα είναι η βάση για να επιλέξεις με ποιες ρυθμίσεις θα ριχτώ στη μάχη. Το πρόγραμμα έχει κυρίως ένα σκοπό και μόνο – να κάνει το έργο σου όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Προγραμμάτισε πάλι κάθε μου κουμπί, κάνε λεπτομερειακές αλλαγές στις ρυθμίσεις του αισθητήρα ή του οπίσθιου φωτισμού σύμφωνα με το DPI, δημιούργησε μια πολύπλοκη μακροεντολή σε λίγα βήματα ή άλλαξε το εφέ οπίσθιου φωτισμού και το χρώμα ολόκληρου του ποντικιού. Είτε θέλεις το ποντίκι για εργασία γραφείου είτε για να κερδίζεις το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο, όλα είναι στα χέρια σου και στις ικανότητές σου!
YMS 3027

Προδιαγραφές:

Αριθμός κουμπιών 9 (όλα προγραμματιζόμενα)
Είσοδος DC 5V / <150mA
Διασύνδεση USB
Τύπος διακοπτών Huano 8M
Ευαισθησία έως και 4800 DPI
Ταχύτητα εντοπισμού θέσης 60 IPS
Επιτάχυνση 15 G
Ρυθμός ανανέωσης 125 Hz/s
Διαστάσεις 124 x 68 x 39 mm
Μήκος καλωδίου 1,8 m (πλεκτό)
Βάρος 105 g
Απαιτήσεις συστήματος Θύρα USB
  Windows 7/8/10

Λήψη

Software Λήψη
Manual Λήψη
Images Λήψη