menu
YMS 3029

Ποντίκι Gaming HORNET AIM

Μαχητικότητα, αυτή είναι η δουλειά μου

Εκτόπισε τους καλύτερους παίκτες από την κορυφή της βαθμολογίας και κέρδισε το προβάδισμα. Απόλαυσε τη δύναμη της εξαιρετικής ακρίβειας του αισθητήρα PIXART 3325 με ανάλυση έως και 5000 DPI. Η εμφάνισή μου δείχνει ότι μαζί μου μπορείς να νικήσεις κάθε αντίπαλο, και μάλιστα εύκολα.
Další
Zpět
Μαχητικότητα, αυτή είναι η δουλειά μου

Θα σε φθάσω στο στόχο σου

Για αυτούς που τους αρέσει να πυροβολούν χωρίς το σκόπευτρο, έχω τη λειτουργία AIM (σκόπευση). Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τα DPI κατά τη στόχευση, έτσι ώστε οι βολές ακριβείας να είναι ρουτίνα για σένα. Χρησιμοποίησέ την για να έχεις τις κορυφαίες βαθμολογίες υπό τον έλεγχό σου και να μην αφήσεις να σε εκτοπίσουν από εκεί. Η νίκη είναι πιο κοντά απ' όσο πιστεύεις.
Další
Zpět
Θα σε φθάσω στο στόχο σου

Μην θαμπώνεσαι

Μπορώ να αλλάξω τον φωτισμό φόντου μου σε οποιοδήποτε χρώμα, ακόμα και με εφέ αναπνοής. Φαντάσου ότι είσαι μέσα στη δράση του αγαπημένου σου παιχνιδιού και χάρη στις λυχνίες που είναι ενσωματωμένες στον κορμό μου, θα δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που θα σε βάλει μέσα στη δράση, για να μη θέλεις να σταματήσεις να παίζεις.
Další
Zpět
Μην θαμπώνεσαι

Κέρδισε τη νίκη!

Σου προσφέρω ένα πολύ γρήγορο και ανθεκτικό σετ διακοπτών OMRON που με την αντοχή των 10 εκατομμυρίων πατημάτων στη διάρκεια ζωής του, θα φροντίσει να μη χρειαστεί να με αλλάξεις ποτέ. Συχνότητα λήψης έως 1000 Hz. Ακατανίκητη αίσθηση. Έχω πάρα πολύ γρήγορη απόκριση. Οι αντιδράσεις σου στο ανταγωνιστικό παιχνίδι θα είναι άμεσες.
Další
Zpět
Κέρδισε τη νίκη!

Κάνε όλες τις ρυθμίσεις όπως προτιμάς

Θα βρεις πολύ χρήσιμο το μεταβλητό μου βάρος χάρη στα βάρη στην κάτω πλευρά. Απλά ρύθμισέ το βήμα με βήμα, για να σου ταιριάζει καλύτερα, για να μην μπορεί να μπει τίποτα ανάμεσα σε σένα και στη νίκη. Μαζί μου θα απολαμβάνεις τις μάχες, τις αποστολές και τις πιο δύσκολες εργασίες ως το τελευταίο κλικ.
Další
Zpět
Κάνε όλες τις ρυθμίσεις όπως προτιμάς

Ένδειξη DPI μέσω LED

Χάρη στις ενδείξεις στον κορμό μου, θα ξέρεις αμέσως ποια είναι κάθε φορά ρυθμισμένη η τιμή DPI. Έτσι, μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία σε ένα δευτερόλεπτο.
Další
Zpět
Ένδειξη DPI μέσω LED

Ποτέ δεν θα θελήσεις άλλο

Είμαι δυνατό, με ακρίβεια, ευελιξία και πολλά άλλα. Είμαι το ποντίκι των ονείρων σου που θα σε βοηθήσει να φοβίσεις κάθε αντίπαλο. Η επιθετική εμφάνισή μου δηλώνει ότι με τη βοήθειά μου θα είναι πολύ δύσκολο να σε νικήσουν. Έτσι βγάλε τους καλύτερους παίκτες από τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και απόκτησε τον έλεγχο της κατάταξης. Ακόμα, εξοικονόμησε λίγη προσπάθεια με έναν απλό και πλούσιο επεξεργαστή μακροεντολών.

Θα σε τυλίξω

Θα με ερωτευτείς όταν δεις το πλεκτό μου καλώδιο 1,8 m με επιχρυσωμένο σύνδεσμο, που θα σου εξασφαλίσουν την καλύτερη προστασία από ζημιά. Σου προσφέρω ένα πολύ γρήγορο και ανθεκτικό σετ διακοπτών Omron που με την αντοχή σε 10 εκατομμύρια πατήματα στη διάρκεια ζωής του θα σου φέρει τη νίκη. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός μου προσφέρει και βελτιωμένη εργονομία του προϊόντος, και έτσι το να χρησιμοποιείς τα 10 πλήρως ελεγχόμενα κουμπιά μου θα είναι παιχνιδάκι για σένα. Ρύθμισε έως και πέντε επίπεδα DPI, όπως προτιμάς! Ο αισθητήρας ακριβείας Pixart 3325 με την απαράμιλλη ανάλυση των 5.000 dpi μπορεί να ρυθμιστεί με άνεση σε βήματα των 100 dpi. Χάρη σε μια ένδειξη LED, θα μπορείς πάντα να βλέπεις ποια ευαισθησία έχει ρυθμιστεί τη δεδομένη στιγμή.

Το Hornet θα σε καθηλώσει

Επιπλέον των ελκυστικών μου χαρακτηριστικών, δεν θα μπορείς να αντισταθείς και στο σχεδιασμό μου. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό RGB είμαι απλά μοναδικό. Μπορείς να επιλέξεις για μένα όποιο χρώμα θέλεις μαζί με ένα εφέ αναπνοής σε τρεις ζώνες. Με αυτόν τον τρόπο θα με ρυθμίσεις όπως θέλεις εσύ. Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα. Μπορείς να αλλάξεις το βάρος μου όπως θέλεις χρησιμοποιώντας ένα βαρίδι απευθείας μέσα στο σώμα μου.  Για αυτούς που τους αρέσει να σκοτώνουν χωρίς το σκόπευτρο, έχω τη λειτουργία AIM (σκόπευση). Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τα DPI κατά τη στόχευση, έτσι ώστε οι βολές στο κεφάλι να είναι ρουτίνα για σένα.
YMS 3029

Χαρακτηριστικά:

Αισθητήρας Pixart 3325
Ανάλυση 100 - 5000DPI
Αριθμός κουμπιών 10, πλήρως προγραμματιζόμενα
Διακόπτες Omron
Ρυθμός ανανέωσης 125-1000Hz
Επιτάχυνση 20g
Μήκος καλωδίου 1,8 m πλεκτό
Διασύνδεση Επίχρυσος σύνδεσμος USB
Διαστάσεις 125x82x42mm

Απαιτήσεις συστήματος:

Θύρα USB  
Windows Vista/7/8/10   
Mac OS X  

Λήψη

Manual Λήψη
Software Λήψη
Images Λήψη