menu
YGC 300RGB

Καρέκλα Gaming STARDUST

  1. Φωτισμός RGB με τηλεχειριστήριο
  2. Ανθεκτικό δέρμα πολυουρεθάνης (PU) & επένδυση από αφρώδες υλικό διαμόρφωσης εν ψυχρώ
  3. Συμπαγής μεταλλικός σκελετός & σταθερή βάση 5 ακτίνων

Δυνατός οπίσθιος φωτισμός RGB που ρυθμίζεται με τηλεχειριστήριο

Η STARDUST προσφέρει πολλές λειτουργίες πολύχρωμου φωτισμού που περιλαμβάνουν και 12 βασικά μεμονωμένα χρώματα.  Όλοι οι τρόποι λειτουργίας, περιλαμβανομένων των ρυθμίσεων ταχύτητας, παύσης και έντασης, μπορούν να προσαρμοστούν και να ελεγχθούν από το περιλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο.
Další
Zpět
Δυνατός οπίσθιος φωτισμός RGB που ρυθμίζεται με τηλεχειριστήριο

Στιβαρός σχεδιασμός με ποικιλία ρυθμίσεων

Η καρέκλα Gaming STARDUST θα σας προσφέρει ανώτατου επιπέδου άνεση και εμπειρία παιχνιδιού. Χάρη στις πολλές ρυθμίσεις, τον συνδυασμό διαφορετικών υλικών και τον εργονομικό σχεδιασμό, θα απολαμβάνετε άνετο παιχνίδι χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
Další
Zpět
Στιβαρός σχεδιασμός με ποικιλία ρυθμίσεων

Είμαι περισσότερο ένα ρούχο παρά μια καρέκλα

Η πλάτη μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γωνία από 90 έως 150 μοίρες, κάτι που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη θέση για παιχνίδια, μελέτη ή ξεκούραση.
Další
Zpět
Είμαι περισσότερο ένα ρούχο παρά μια καρέκλα

Ένας βασιλιάς χρειάζεται και ένα θρόνο

Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα από 44 έως 51 cm και ο μηχανισμός ταλάντωσης σας επιτρέπει την κλίση προς τα πίσω έως και 15 μοίρες. Η πρόσθετη άνεση και η βέλτιστη θέση του σώματος εξασφαλίζονται από μαξιλάρι υποστήριξης σπονδυλικής στήλης και κεφαλιού.
Další
Zpět
Ένας βασιλιάς χρειάζεται και ένα θρόνο

Ανθεκτικό δέρμα πολυουρεθάνης (PU) & επένδυση από αφρώδες υλικό διαμόρφωσης εν ψυχρώ

Ο σκελετός της καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό χάλυβα και επενδεδυμένος με άνετο αφρώδες υλικό διαμόρφωσης εν ψυχρώ, με ανοικτούς πόρους. Έτσι εξασφαλίζεται εξαιρετική άνεση, δυνατότητα διαπνοής του υλικού και ανθεκτικότητα του σχήματος στο χρόνο.
Další
Zpět
Ανθεκτικό δέρμα πολυουρεθάνης (PU) & επένδυση από αφρώδες υλικό διαμόρφωσης εν ψυχρώ

Θα δημιουργήσω την τέλεια ατμόσφαιρα για σένα

Αν και σίγουρα η μάχη δίνεται στην οθόνη, τα αποτελέσματα καθορίζονται από τον προσωπικό σου χώρο gaming. Ο οπίσθιος φωτισμός μου θα σε οδηγήσει στη δράση και θα βρεθείς αμέσως στο επίκεντρο των εξελίξεων. Με το τηλεχειριστήριο μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις μία από τις πολλές λειτουργίες χρώματος που σου προσφέρω ή να ρυθμίσεις την ταχύτητα και την ένταση, και η ατμόσφαιρα στον θάλαμο επιχειρήσεων θα ταιριάζει με την κατάσταση στο πεδίο μάχης. Πραγματικά προσφέρω πολλά χρώματα πέρα από τα 12 βασικά, για να μπορείς να με προσαρμόσεις εύκολα και στη λειτουργία εργασίας. Και όταν πια χορτάσεις με τα φωτεινά εφέ, μπορείς ακόμα και να τα απενεργοποιήσεις τελείως.

Είμαι περισσότερο ένα ρούχο παρά μια καρέκλα

Σου προσφέρω τόσες πολλές επιλογές για να με προσαρμόσεις εργονομικά στις προτιμήσεις σου που πρακτικά αισθάνομαι περισσότερο σαν ένας μανδύας μάχης. Θα ενισχύσω το σώμα σου, δίνοντάς του υποστήριξη με τη δομή και τη μαλακή μου επένδυση όπου χρειάζεται, επιτρέποντάς σου ταυτόχρονα απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Και βέβαια διαθέτω υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης και προσκέφαλο για να ρυθμίζεις εύκολα με ελαστικούς ιμάντες και ανακλινόμενη πλάτη με εύρος κλίσης από 90 έως 150 μοίρες. Τα υποβραχιόνιά μου με την επένδυση είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σου επιτρέπουν να ρυθμίζεις το ύψος, το μήκος αλλά και την οριζόντια γωνία ώστε οι ώμοι, οι αγκώνες και οι παλάμες σου να στηρίζονται τέλεια πάνω μου ακόμα και μετά από μια σκληρή μάχη.

Έχω τη δύναμη γίγαντα και την αλαφράδα ποντικιού

Μπορώ να καυχηθώ για την ανθεκτική ατσάλινη κατασκευή μου με ικανότητα φορτίου έως 150 kg, αλλά χάρη στα νάιλον ροδάκια 60 mm με επένδυση πολυουρεθάνης, κινούμαι σχεδόν αθόρυβα. Αυτά τα ροδάκια θα μεταφέρουν το βάρος μου με ασφάλεια σχεδόν σε κάθε επιφάνεια, και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως το δάπεδό σου γίνει ένας αποκρουστικός μάρτυρας κάθε μάχης που έδωσες. Και ακόμα, έχω ένα σύστημα ανάρτησης αερίου κατηγορίας ασφαλείας 4, και μπορώ να σου προσφέρω μια υπέροχη θέα στην οθόνη ακόμα και όταν είσαι με πλήρη εξάρτυση. Ωστόσο, δεν χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου μια φορητή γεννήτρια - ο φωτισμός μου τροφοδοτείται μέσω USB είτε από ένα κανονικό τροφοδοτικό είτε από ένα power bank. Η επιλογή είναι μόνο δική σου. Μπορείς να επιλέξεις την πηγή ξεχωριστά.
YGC 300RGB

Προδιαγραφές:

Τροφοδοσία ρεύματος USB 5V DC / 2,1A
Υλικά δέρμα πολυουρεθάνης (PU) ανθεκτικό σε γρατσουνιές
Επένδυση αφρώδες υλικό διαμόρφωσης εν ψυχρώ
Μηχανισμός Πεταλούδας
Υποβραχιόνιο Ρύθμιση 3D
Αμορτισέρ αερίου Κατηγορίας 4
Υλικό βάσης μέταλλο
Μέγεθος τροχών 60 mm
Υλικό τροχών νάιλον πυρήνας με επένδυση μαλακής πολυουρεθάνης
Ρύθμιση πλάτης 90°- 150° (ταλάντωση 90° - 105°)
Ύψος καθίσματος από 44 έως και 51 cm
Ικανότητα φορτίου 120 kg

Λήψη

Manual Λήψη
Declaration of Conformity Λήψη
Images Λήψη